Green Planet Garantiecertificaat

Nog meer zekerheid met het Green Planet Garantiecertificaat!

Vrijwel alle moderne auto’s kunnen probleemloos rijden op de groene brandstoffen van Green Planet. Om uw laatste twijfel weg te nemen, is het Green Planet garantiecertificaat ontwikkeld. Het is een extra zekerheid voor u dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan als het gevolg van het rijden op onze groene brandstoffen.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u elders niet meer ‘gewoon’ kunt tanken. GreenStar95 en Euro95 kunnen straffeloos door elkaar heen gebruikt worden. Ditzelfde geldt voor BioPower en BioSmart met de uitwisseling met fossiele Diesel.
 
De pompprijs bij Green Planet is gelijk tussen GreenStar95 en Euro 95, tussen BioSmart en Diesel en tussen BioPower en V-Power. De ‘nieuwe groene’ brandstoffen bij Green Planet zijn dus niet duurder dan de traditionele brandstoffen en u rijdt er evenveel kilometers op. 
 
Door op GreenStar95 te gaan rijden vermindert u uw CO2-uitstoot met 7% ten opzichte van normale benzine. Rijdt u op diesel en kiest u voor het rijden op onze BioSmart diesel, dan vermindert u uw CO2-uitstoot met 16% ten opzichte van normale diesel. Kiest u voor BioPower dan is uw CO2-uitstoot maar liefst 80% lager dan de uitstoot van normale diesel.  
 
Met het Green Planet Garantiecertificaat wordt het rijden op de groene brandstoffen van Green Planet gegarandeerd door de verzekeringsmaatschappij van de Bovag, de Bovemij, in samenwerking met The Warranty Group. 

bovag the warranty group

U kunt nu dus gegarandeerd probleemloos en zonder extra kosten rijden op de groene brandstoffen van Green Planet. Iedereen kan zijn eigen reden hebben om te switchen naar de groene brandstoffen van Green Planet. De meest bekende redenen waarom onze klanten switchen zijn;
 
  • Door de lagere CO2-uitstoot, beperk ik de opwarming van de aarde, waardoor we het smelten van de ijskappen wellicht stop kunnen zetten en daarmee de stijging van de zeespiegel.
  • Doordat we groene brandstoffen kunnen produceren op het Europese continent worden we minder afhankelijk van Poetin en oliesjeiks, dit bevordert onze vrijheid.
  • De productie van groene brandstoffen in Europa levert ons banen op, dus minder werkloosheid.
  • Groene brandstoffen zijn duurzaam, kunnen bij herhaling geproduceerd worden en zo creëren we stap voor stap energiezekerheid voor onze kinderen en/of kleinkinderen.
 
Gratis garantiecertificaat: wordt vriend van Green Planet voor slechts € 12,50 per jaar en ontvang het garantiecertificaat gratis!