Green Planet | Restaurants

High convenience horeca

U van alle gemakken voorzien, is altijd de droom van Green Planet geweest. Even een moment van onthaasten op het binnenterras van Green Planet, genietend van uw Délifrance-broodje rond het middaguur of een Big Burger tijdens het avonduur. Even uw iPad op tafel en uw mails bijwerken. Dát is Green Planet, The best of both worlds. 

KWEKKEBOOM

Lekker fastfood, traditioneel bereide snacks, vers bereid voor u. Fastfood combineren met slowfood dát is onze uitdaging. Dan kiezen we wel graag voor het beste fastfood. Een logische keuze is dan de keuze voor Kwekkeboom. De snackmuur en het wisselapparaat garandeert dat u snel weer verder kunt.

 

BIG BURGER BAR

Big Burgers

Ambachtelijk bereide hamburgers zoals ze oorspronkelijk bedoeld waren. Met zorg bereid van het beste vlees. Vijf fantastische complete burgers die zijn aan te passen aan uw individuele wensen. Combineer het met een gewone friet en maak het compleet met een salade uit de saladebar om tot een mooie evenwichtige maaltijd te komen.

Klik hier voor onze voordeelmenu's

 

SEGAFREDO

Wat is de magie van de originele, authentieke Italiaanse espresso? Hoe ontstaat de smaakervaring die miljoenen koffieliefhebbers een stralende glimlach ontlokt? Het geheim ligt  in het harmonieuze samenspel van melangeren, branden en bereiden. 

Segafredo Zanetti - il vero espresso italiano.

 

DELIFRANCE

Bij Délifrance kunt u genieten van het échte Franse brood, dat behalve lekker en vers ook nog eens heel gezond is. Onze producten worden namelijk gemaakt volgens authentiek Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
Wij bakken, net als de Fransen, de gehele dag door. U bent dus altijd zeker van vers gebakken brood. De broodjes worden voor het oog van de klant vers belegd door onze medewerkers met passie voor het vak. 

 

Saladebar

Green Planet gelooft dat een maaltijd in evenwicht moet zijn. Onderweg eten moet ook gezond kunnen zijn en daarom heeft Green Planet ervoor gekozen een saladebar op te nemen. Hier kunt u geheel naar eigen wens een heerlijke salade samenstellen en eventueel  voorzien van één van de vele dressings.

 

Postmix

Zelf je eigen fris tappen? Bij Green Planet is het mogelijk. In onze Big Burger Bar beschikken we over een postmix, waar je voor € 1,90 een 300cc beker frisdrank kunt tappen. Een 1e refill is gratis!
Alleen de beste merken worden getapt:

Coca Cola, Sprite, Fanta, Ice Tea en Coca Cola Light.

 

Milkshake & Softijs

Onze milkshake en softijs zijn afkomstig van dagverse Hollandse melk. Direct van de koe en nog dezelfde dag verwerkt, verser kan niet. Op deze manier geproduceerd, is milkshake en softijs rijk aan calcium en eiwitten.

Milkshakes hebben we in de smaken; aardbei, banaan, vanille en chocolade.
 Softijs; diverse hoorns gevuld met softijs en aan u de keuze welke topping u het lekkerste vindt. 

 

Slush Puppie

Je kunt bij Green Planet je eigen 'groene' of 'rode' Slush Puppie tappen, heerlijk verfrissend.  Slush Puppie is het lekkerste en best verkopende ijsdrankje ter wereld. Slush Puppie is het leukste funproduct voor de hele familie.

Nieuw naast de rode Slush Puppie classic, is de groene Slush Puppie Fruit&Ice op basis van fruit, zonder suikers en kleurstof.

 

Soepen van de dag

Elke dag bereiden de medewerkers van de horeca 2 verse soepen van de dag. De soepen worden bereid op authentieke wijze. Laat u verrassen door de smaak en geur van deze soepen. Combineer uw Big Burger of snack met een heerlijke soep en maak uw lunch of avondmaaltijd evenwichtig en compleet waarna u uw reis weer met nieuwe energie voort kunt zetten

 

Verse Jus' d orange

Verse Jus' d orange langs de A28 bij Pesse

Naast de verse bonenmachine van Douwe Egberts, u loopt er recht tegenaan bij binnenkomst, staat onze jus d’orange pers. Met een druk op de knop begint deze machine met het doorsnijden van verse sinaasappelen die vervolgens worden uitgeperst tot verse jus d’orange. Een lekkere vitamineboost voor bij uw ontbijt, lunch of onderweg.