Green Planet | Seats2Meet Flexcenter

SEATS2MEET GREEN PLANET PESSE                                     

Zoekt u een flexibele werkplek, vergaderruimte of kantoorruimte? Deelt u graag uw kennis en expertise? Netwerkt u graag met andere ondernemers en zelfstandige professionals? Dan kunt u bij Seats2meet Green Planet werken in een inspirerende omgeving. Een omgeving die van alle gemakken is voorzien. En u ontmoet er gelijkgestemde mensen.

Workspaces (Werkplek)

Flexibele werkplekken langs de A28 tussen Groningen en Zwolle

Als u een gratis workspace boekt en bezoekt, krijgt u een werkplek in een community area. U kunt onbeperkt gebruik maken van gratis koffie-, thee- en waterfaciliteiten. Daarnaast mag u onbeperkt en gratis gebruik maken van de kopieermachine waarmee u tevens kunt printen en scannen. Ook kunt u gratis gebruik maken van een locker om uw spullen in te bewaren tot aan een volgend bezoek. 

 

Meetingspaces (Vergaderruimte)

Kantoorruimte verhuur voor het vergaderen vlakbij Hoogeveen

Seats2meet Green Planet beschikt over moderne meetingspaces. Dit zijn mooi ingerichte vergaderruimtes, in verschillende vormen en maten. De ruimtes zijn geschikt voor diverse mogelijkheden zoals trainingen, vergaderingen, brainstormsessies en lezingen. In al deze ruimtes is een flatscreen aanwezig en kunt u ook beschikken over een beamer. De grootste ruimte is geschikt voor zo’n vijftig personen.

 

Deskspaces (Kantoorruimte)

Vaste verhuur van kantoorruimte tussen Groningen en Zwolle langs de A28

Een deel van onze ruimtes is ingericht als deskspaces. Deze zijn per dagdeel te huur. Hier kunt u in uw eigen kantoor werken, eventueel samen met collega’s. Bedrijven hebben de mogelijkheid kantoorruimte voor langere tijd te huren. Ook voor kleinere groepen en 1-op-1 gesprekken of 1-op-2 gesprekken, bijvoorbeeld sollicitatie- of coachgesprekken zijn de ruimtes zeer geschikt.

 

Online betalen of factuur achteraf

Via de boekingapplicatie van S2M kunt u een ruimte reserveren en direct online betalen. Bij groepen boven de acht personen is het ook mogelijk om achteraf via een totaalfactuur alle afgenomen diensten te betalen. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op met onze S2M-servicemedewerkers via s2m@greenplanet.nl of 085 – 760 27 90.

                      

 

Loop online rond door Seats2Meet!