Green Planet | Seats2Meet Vergaderlocatie

SEATS2MEET GREEN PLANET PESSE                                     

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie, goed bereikbaar en centraal gelegen in Noord-Nederland? Wees welkom bij Seats2Meet Green Planet!

Het bijzonder duurzame pand biedt moderne ruimtes geschikt voor 2 tot 60 personen. Parkeren, wifi, koffie/thee, beamer/flatscreen en printfaciliteiten is standaard inbegrepen. Daarbij heeft u een ruime keuze in culinaire omlijsting van uw bijeenkomst.

Wist u dat wij ook speciale ruimte bieden voor flexwerkers? Onbezorgd werken in onze community area. Ook hier is parkeren, wifi, koffie/thee en printfaciliteiten standaard inbegrepen.

 

 

 

 

Een impressie van Seats2Meet Green Planet

 

Waarom kiezen voor Seats2Meet Green Planet

·      Uniek en duurzaam pand

·      Goede bereikbaarheid

·      Centraal gelegen langs de A28

·      Bosrijke omgeving met Nationaal Park Dwingelderveld als achtertuin

·      Inclusief wifi, koffie/thee en printfaciliteiten

 

Bekijk hieronder onze brochure:

Meetingspaces (Vergaderruimte)

Kantoorruimte verhuur voor het vergaderen vlakbij Hoogeveen

Seats2meet Green Planet beschikt over moderne meetingspaces. Dit zijn mooi ingerichte vergaderruimtes, in verschillende vormen en maten. De ruimtes zijn voorzien van moderne AV-apparatuur en geschikt voor diverse mogelijkheden zoals trainingen, vergaderingen, brainstormsessies en lezingen. De grootste ruimte is geschikt voor zo’n zestig personen.

Parkeren, wifi, koffie/thee, audio/video en printfaciliteiten is standaard inbegrepen. Daarbij heeft u ruime keuze in culinaire omlijsting van uw bijeenkomst.

 

Workspaces (Flexwerken)

Flexibele werkplekken langs de A28 tussen Groningen en Zwolle

Bij Green Planet kunt u gratis flexwerken in onze community area. Wij bieden u hierbij gratis koffie-, thee- en waterfaciliteiten. Daarnaast mag u onbeperkt en gratis gebruik maken van de kopieermachine waarmee u tevens kunt printen en scannen. Ook kunt u gratis gebruik maken van een locker om uw spullen in te bewaren tot aan een volgend bezoek. 

 

Deskspaces (Kantoorruimte)

Vaste verhuur van kantoorruimte tussen Groningen en Zwolle langs de A28

Een deel van onze ruimtes is ingericht als deskspaces. Deze zijn per dagdeel te huur. Hier kunt u in uw eigen kantoor werken, eventueel samen met collega’s. Bedrijven hebben de mogelijkheid kantoorruimte voor langere tijd te huren. Ook voor kleinere groepen en 1-op-1 gesprekken of 1-op-2 gesprekken, bijvoorbeeld sollicitatie- of coachgesprekken zijn de ruimtes zeer geschikt.

 

Een ruimte boeken

Om een ruimte te reserveren bij Seats2Meet Green Planet kunt u het reserveringsformulier invullen. Zodra wij uw reservering hebben ontvangen streven wij ernaar om uw reservering binnen 24 uur te bevestigen. Uw reservering is pas bevestigd zodra u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen.

Heeft u een specifieke situatie die maatwerk verlangt, of wilt u weten wat een boeking bij Seats2Meet Green Planet gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons emailadres s2m@greenplanet.nl.

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd telefonisch bereiken via: 085-7602790.

 

Loop online rond door Seats2Meet!